Doua lacrimi in paradis-Dansul durerii

Doua Lacrimi In Paradis-Dansul Durerii

AUTOR Dan Lucian Corb
EDITIE 1
AN APARITIE 2011
EDITURA Treira
NR. pagini 165
ISBN 978-973-8946-76-7
PRET 30 RON
Despre carte :
Doua lacrimi in paradis-Dansul durerii, e prima mea carte de Versuri, ce v-o dedic tuturor iubitorilor de Poezie.
Din INTRODUCERE: ...De asemenea, dedic aceasta carte din sufletul meu de artist, prietenilor mei adevarati, alesdenilor, oradenilor, bihorenilor, tuturor romanilor si celor dragi din strainatate.

Din CUVANT INAINTE:...Dan Lucian Corb, poetul dorurilor albastre, al durerii metamorfozate-n dans si al iubirii ingemanate cu lacrima, a reusit sa atinga acest sublim ideal. In versurile sale amintirile rebele devin stropi de vesnicie, iar secundele neinduratoare-siraguri de metafore superbe. Un Univers absolut inedit, plin de stele, drumuri tesute din lacrimi, iubiri cu parfum de vis, strigate soptite in abisul noptii, prinde viata sub penita acestui scriitor sensibil si profund...

Cartea cuprinde 150 de poezii scrise de-a lungul timpului, cred ca merita sa o citesti si tu, iar anul viitor te astept la spectacolele din turneul de promovare, un RECITAL DE MUZICA SI POEZIE DLC. Asa cu am promis, poezia "Las O Lacrima" o dedic prietenilor de pe Facebook, Blog, Youtube si totodata e tiparita si pe coperta cartii. Internetul e absolut fascinant dar si o carte ce o rasfoiesti si o citesti cu placere e ceva minunat, magic, special, unic? La finalul cartii, veti gasi si titlurile urmatoarelor mele carti.

Puteti comanda cartea si la adresa de e-mail: danluciancorb@yahoo.com

Alte detalii le puteti obtine la TEL: 0770 533 468

Multumesc tuturor pentru aprecieri si sustinere, pentru cuvintele frumoase.
Toate cele bune, cu prietenie, Dan Lucian Corb
Date de contact
Persoana de contact : DLC
e-mail : danluciancorb@yahoo.com
Judet : Bihor
Oras : Oradea
 
 
 
Recomanda aceasta carte
Doua Lacrimi In Paradis-Dansul Durerii - Autor : Dan Lucian Corb